Latar Belakang Speed Travel & Tours Sdn Bhd

Logo SafirGoTravel

Safir Go Travel Sdn Bhd telah ditubuhkan pada 18 September 2007 dan 100% syarikat bumiputera .

Safir Go Travel Sdn Bhd pada dasarnya terlibat dalam perniagaan pengurusan perjalanan, perancangan jadual perjalanan pelancongan dan mengesahkan tempahan dan pengangkutan (misalnya: keretapi, udara, belayar, perkhidmatan, bilik hotel, melancong dan penukaran) dan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan seperti sebagai insurans dan cek perjalanan di antara lain untuk pelanggan.

Dalam kapasiti jualan Safir Go Travel Sdn Bhd juga bertindak bagi pihak prinsipal, iaitu syarikat penerbangan, hotel dan pelancongan lain pembekal perkhidmatan.

Kami dikenali melalui dalam industri ini melalui profesionalisme dan kesungguhan kami, kami berusaha dalam memastikan pelanggan kami menerima hanya yang terbaik dari pelbagai perkhidmatan kami dari tiket ke perjalanan pelancongan domestik.

Falsafah Safir Go Travel Sdn Bhd adalah untuk mengekalkan kedudukan yang tinggi dalam industri pelancongan melalui perkhidmatan peribadi, perolehan penjimatan kos yang ketara dan penyampaian kualiti yang diperlukan daripada rakan perjalanan yang terbaik.

Safir Go Travel Sdn Bhd khusus untuk menyediakan penyelesaian bersepadu untuk menguruskan perjalanan korporat nilai maksimum pada skala di seluruh dunia dan tahap perkhidmatan.

Speed Travel & Tours Sdn Bhd komited untuk melabur dalam masa depan pelanggan-pelanggan kami dan keperluan dengan menyediakan pilihan perkhidmatan, pilihan pengurusan tempahan.

Kami berada di sini untuk menyediakan pelanggan-pelanggan korporat dengan kepimpinan pasukan yang berpengalaman dan inovatif yang mewujudkan hubungan dan saling mempercayai.